Skira pastellsamlingen

Enda sen jag var liten har jag älskat att samla på saker. Det har varit allt från stenar, kapsyler och bokmärken till porslinsdockor och stuvbitar. Att ha en liten samling tycker jag ger en känsla av att ha en skatt. En alldeles egen skatt som är alldeles värdefull, men bara för mig. Sen jag blivit äldre och börjat flytta runt försöker jag att inte samla på mig för mycket saker för det är ett sånt himla jobb att flytta runt på allt. Men en sak som jag börjat samla på, som jag liksom bara inte kan låta bli att samla på är gamla nattdräkter.  

22 Maj 090
 
När jag skulle fota sänghimlen fick jag lite feeling och tog lite bilder på några av mina nattdräkter. 

22 Maj 085

Jag älskar att de känns så drömmska och pastelliga. Eftersom jag är en riktig pyjamasperson som alltid gillat att sova i pyjamas blir de här tunna nattlinnena perfekta på våren och sommaren eftersom de är så tunna och svala. 
 
22 Maj 065
22 Maj 060

Och som den teaterapa jag är gillar jag att få känna mig lite lyxig och dramatisk i dem. 

22 Maj 050
 
Här var en liten del ur min samling. Samlar ni på något?  
1 kommentar

<3

Peppen på att kika in här på kvällskvisten och se att jag fått en massa nya besökare och följare på bloglovin! Så kul! Jag blir så glad över det så ni anar inte. Efter lite efterforskningar såg jag att orsaken var att Amanda listat upp de bloggar hon följer. Gulle hon som skrivit så fint om alla bloggar! Följ henne här. Vad händer i mitt liv annars då? Jo det ska jag berätta för er som inte redan vet det. Jag har min absolut sista skoldag på Wendelsberg i morgon och det känns pirrigt, sorgligt, fint, vemodigt, vackert och hundra andra saker på en och samma gång. Just nu borde jag verkligen packa väskan och ta fram kläder till i morgon istället för att blogga. Men jag saknade er lite och kunde inte låta bli. Och så hittade jag de här bilderna som jag inte hunnit publicera än. De är säkert tre veckor gammla.... Kjolen fyndade jag på röda korset i Luleå och så sydde jag in den när jag kom hem. Tycker den har sån himla, himla fin färg och längd. T-shirten köpte jag på Urban oufitters för en massa år sedan när jag var hos Becca i Leeds. 

 
Nä hörrni, nu måste jag verkligen komma i säng. Jag blir så glad när ni kikar in här och lämnar hälsningar även när jag inte hunnit vara så aktiv. Det värmer mitt <3
 
2 kommentarer

Precis just nu...

Precis just nu: Sitter jag sömnig i soffan bredvid Josse. Hon jobbar med manuset till sommarkollot och jag fixar med lite andra grejer. 
 
 
Precis just nu känner jag mig: Väldigt trött men samtidigt förväntansfull. Jag går just nu mina absolut sista dagar på Wendelsberg och det blir inte så mycket sömn om nätterna. Men sommaren ligger framför mig, lediga dagar att få tid över till bloggen, sömnadsprojekt, läsning i gröngräset och cykelturer i Göteborg.
 
 
Precis just nu är jag glad över: Alla fina människor som jag fått träffat på Wendelsberg, ett fint och peppande utvecklingssamtal som jag hade med en av mina teaterlärare och att jag just klickade hem en Mac. 
 
Precis just nu är jag nervös över: Att skolan snart är slut och att ingenting känns säkert. Inget jobb och ingen lägenhet från och med sista juli... Och lite över att jag fyllt i fel adress så att min mac kommer till nån annan... Gulp!
 
 
Precis just nu längtar jag efter: Att få vakna upp och att jag själv bestämmer vad jag ska göra under dagen, soliga kvällar med fina vänner och att få träffa min familj hemma i Dalarna. 


 
Precis just nu är jag sugen på: Mat. Är superhungrig och tror att jag och Josse ska sno ihop nått snart. 
 
 
Precis just nu på bloggen: Sker det lite tokigheter eftersom jag är så trött och virrig av allt avslutande. En kudde blir en klänning i sypeppen och bilder är utdragna. Lite allmänt kaos helt enkelt. Men det är fint att ni hojtar till när jag klantat mig. Det känns trygt. 
 
 
 
Precis just nu: Har jag två fantastiska teaterår bakom mig där jag lärt mig saker om mig själv, utvecklats som skådespelare och fått träffa fantastiska människor. En del som jag kommer gå sida vid sida med resten av livet och andra som jag kommer bevara som små minnesfragment i hjärtat. Framför mig har jag en sommar med teaterkollo, ledighet, sol och massa fina stunder med de som betyder mest. Precis just nu känns allting ganska fint. 
 
Vad händer i era liv precis just nu?
 
2 kommentarer