Ett urval ur min garderob del 2

Den eminenta Amanda gjorde en så fin serie med inlägg där hon visade upp alla hennes klänningar. Eftersom det var en sån ypperlig idé har jag lånat den lite och visar även jag upp lite favoriter ur garderoben. Den här drömmiga röda köpte jag på en pop-up second hand här i Göteborg. Jag tycker det känns som den ska va med i nån sagobok från typ 40-talet eller så. Här har vi en riktigt oldie. Den har hängt med sen gymnasietiden och är från början inhandlad på Monki. Allt med hängslen är ju alltid bra. Dessutom har den den bästa blå färgen tycker jag. 
 


Här är min menskopps-klänning. Jag hade på mig den när jag tog bilderna till menskoppsinlägget. (Läs det här) Och allt sedan dess kopplar jag ihop den med min menskopp. De har dessutom typ samma färg vilket ju är festligt. Alla borde ha en mensfestklänning tycker jag. Här har ni min i alla fall!Här är en av mina egensydda favoriter. Tyget köpte jag på ohlssons för några somrar sedan och resultatet blev bland annat denna. Jag tycker att färgerna och mönstret är så himla fint och passar extra bra till den här 60-taliga modellen. 
 


Här har vi mitt första bidrag till sypeppen! Pastellrosa, prickig och med handknypplad spets. Vad mer kan en begära? Den perfekta vårpeppsklänningen tycker jag.

 
Även här har vi en egensydd sak. Tyget köpte jag på en marknad i Leeds för en mycket billig peng. Än så länge har jag hunnit sy denna klänning plus ett par byxor och jag har fortfarande en hel del tyg kvar... 
 
Ja det var allt jag hade att bjuda på denna gång. Här har ni mitt förra inlägg. Skulle ni vilja se fler favoriter ur garderoben?
7 kommentarer
Daisy

Helt galet vackra saker! Vill ha allting

Daniella 🌙

klänningar måste vara det bästa jag vet.

Svar: Amen eller hur! Klänningar är livet! <3
Fredrika

Sandra Lundin

Första och sista = geee mig :D

Svar: Haha åh! <3 Den första är loppisfyndad så den vill jag nog allt behålla själv hehe men klänningen på sista bilden har jag sytt och så händig som du är, är jag helt övertygad om att du skulle kunna sy en sån själv. Tips och trix hur jag gjorde finns i min sew along: http://fredrikapavinden.com/2014/september/sew-along-a-linje-klanning-del-1.html.
Tror att jag kanske till och med har kvar en bit av det tyget om du skulle va sugen :)
Kraaam!
Fredrika

chrissy

alltså varje gång jag ser ett plagg som du sytt sitter jag med öppen mun och stirrar och ba "HOW?" du är SÅ duktig!!

Svar: Haha men åh vilken fin kommentar! Blir alldeles glad! Massor med kramar till dig!!!
Fredrika

Matilda

Hallihallå!
Vet inte riktigt vart jag ska länka så jag gör det här! Nu det ju en del kläder i inlägget så du får besluta vilket plagg som du ska visa, antar jag! ;) pussss

Freja

Hahaha, jag la upp mitt UFO-inlägg i dag (https://frejareddevil.wordpress.com/2015/03/29/feministiska-helgufon/) och där har jag en mensblodsnyckelring med, den skulle passa din mensfestklänning ;-) Jag vill inte lägga upp min länk på facebook, eftersom många av mina bekanta inte känner till min blogg och jag vill det ska fortsätta vara så, men jag lägger i alla fall upp bilder på din sida på facebook!

Svar: Haha tycker att dina maskotar är fantastiska! Du syr så mycket härliga grejer! <3
Fredrika

Jessica

Så himla fint alltihopa!