Ett urval ur min garderob

Amanda hade gjort ett så himla fint inlägg om hennes klänningar som jag tyckte var en så kul och bra idé så jag härmar henne lite och visar ett urval ur min garderob. Den här blå klänningen minns jag inte riktigt vart jag fått den ifrån men den är loppisfyndad eller ärvd eller nått sånt liknande... Den var lite för stor och lång så i somras kortade jag av den och sydde in den. Jag gillar den för att den har så fin blå färg och att den är enkel men samtidigt väldigt elegant. 
 


Här är en av min favoriter som jag sytt. En klänning med motveck och krage. Jag tycker tygerna passar så himla bra ihop.
 


Den här klänningen har jag köpt på Pop Boutique här i Göteborg. Det är en bra kalasklänning. Dock är det ingen klänning som jag skulle ha till vardags eftersom den är fodrad och jag inte är jätteförtjust i fodrade vardagsplagg. Även den här är inhandlad på Pop boutique men på deras second hand- avdelning. Tycker den är superfin verkligen. Helveckad och perfekt längd <3

 
Sist ut är en egensydd klänning av ett tyg som jag köpte på en marknad i Leeds. Gillar att den är lite knäpp och spexig. Bra för trista dagar liksom. 
 
Vilken tycker ni är finast? 
5 kommentarer
josefien

Älskar den svarta med vit krage vart köpte du den???
btw kika gäna in på min blogg och lämna en komentar kram

Svar: Den är köpt på Pop boutique här i Göteborg! Kram!
Fredrika

Alicia

Min favvo är #2, den du sytt! Livtyget är såååå jädra vackert! Och det här var kul. Tycker om att se bloggares favoritplagg. Har funderat på att göra såhär själv någon gång men har liksom ingen plats i lägenheten som funkar att fota kläder på. Får möblera om!

Svar: Åh ja det vore superkul Alicia! Jag tror allt du får ta och möblera om lite... Jag tänker mig alltid att jag nån gång i livet ska ha en bloggvägg. Du vet en sån vanlig vit vägg bara där en kan ta en massa foto. Hittills har jag inte lyckats. Det är ju så himla trist att ha en tom vägg liksom...
Fredrika

Malin / Inte vego, men

Den sista är ju helt fantastisk!

Tove

Älskar den sista på grund av det fantastiska tyget. Blir så imponerad av allt du syr!

Svar: Åh tack Tove! <3
Fredrika

Ellen Lindberg

Detta är en sån himla fin grej, att samla sina klänningar i ett!