Sypeppen #39

Kolla, kolla, kolla på allt detta! Så mycket fina alster i ett och samma inlägg. Jag blir så himla glad att vi börjar bli så många sypeppare med olika stilar och tekniker. Jag blir alldeles varm så fort det trillar in ett nytt bidrag! Innan vi gottar ner oss i alla bidrag tänkte jag påminna om några saker som kan vara bra att veta:

▲ För att hitta länk till bilderna är det bara att klicka på bilden. En del av bilderna leder till makarens blogg och en del leder till vår facebook-grupp. För att se bilderna i facebook-gruppen måste ni vara medlem.

▲ Som ni förstår ovan har sypeppen en facebook-grupp. I den läggs det upp bilder på makade alster, delas det fiffiga länkar och det ställs frågor och funderingar. Vare sig du syr själv eller bara vill ta del av en inspirerande facebook-flöde är du jättevälkommen att gå med. Här hittar du länk till den.

▲ I detta inlägg finns all information om sypeppen samlat. Om du är ny eller det var länge sen du läste det kan det vara bra att läsa igenom det. 

▲ Glöm inte att länka tillbaks till sypeppen på era bloggar. Vi vill ju att det ska hitta hit ännu fler makande sypeppare!

▲ Om det är något bidrag som saknas eller en länk som inte fungerar är det alltid bara att hojta till så fixar jag det på momangen!

Nu kör vi tycker jag!


Josefines klänning
 

Emilias skjorta

 
Evas Klänning
 

Alicias lampaAgnes "Alice i underlandet"-klänningAlmas byxor 


Almas omsydda kjol och blus

 
Pernillas klänningDenise insydda folkdräkt
 

Alexandras hoodie

 
Frejas leggins
 
IMG_2495
 
Fredrikas kamerarem och datorfodral


Visst är det helt fabulöst med så mycket fina bidrag? Nu är det bara att sätta igång med nästa sypepp, som ska vara inne senast söndagen den 28 juni. Jag är så pepp att få se era bidrag!

Pst! Om ni fick en massa kli i fingrarna av att se allt detta fantastiska tycker jag att ni ska kika in min och Josefines "Sybingo"


4 kommentarer
Alicia

Alltså WOW vad mycket fint!!!!!!!! Är i sånt inspirationsflow just nu alltså, skräp att jag jobbar hela kvällen!

Sabina

Åh vad många fina bidrag!

H

Oj vad mycket häftiga bidrag! Den första klänningen hade jag velat sno på momangen!

Svar: Eller hur! Ja visst är den superfin!
Fredrika

Freja

Så mycket kreativitet, så kul att se och läsa!