Sybingo med Josefine och Fredrika

Idag har jag en spännande nyhet att dela med er! Jag och min eminenta blogg och sykompamjon Josefine har tillsammans planerat en sybingo över sommaren som vi hoppas att ni vill va med på! För vad passar inte bättre när solen och värmen kommer än att sitta ute i solen och hantverka? 
 
 


Så här går det till:


  • Det gäller alltså att kryssa för en hel rad. Lodrät, diagonal eller vågrät.

  • När du lyckats med nån av rutorna får du gärna instagramma en bild på det under hashtagen #sybingo. Så kan vi följa varandra, se hur andra ligger till och bli lite peppade.

  • Vi kör på till den 31 augusti. Senast den 31 augusti ska ni ha mailat och berätta hur många rader ni klarat. Maila till Fredrikapavinden@gmail.com eller josefinefolkesson@gmail.com.

  • Efter det tänkte vi lotta ut en liten hemlig present till nån som varit med. En rad ger en lott, två rader ger två lotter o.s.v. Klarar man hela får man alltså fem lotter i utdragningen. 

  • Som ni kan se på lottobrädan är en av punkterna att träffas på en "syjunta". Vi skulle tycka att det var jättekul om ni ville träffa oss på ett fik i Göteborg den 7/7 och kryssa i den rutan. Vår förhoppning är att vi ska bli ett göttigt skapargäng som vill fortsätta att träffas i framtiden. Men mer information om det får ni längre fram.
 
Vi hoppas så att ni vill kryssa rutor med oss i sommar! 
 
 
2 kommentarer
Anna/notonmusic

vad inspirerande!!! Tänk om vi skulle fixa ett "hus-bingo" här hemma!?! Gör klart ett ufo... Använd en hantverkare... Bara fantasin sätter gränser. Kram!

EvaP

Alltså..vilken bra idé. Jag har gjort reklam på min sida.

Jag undrar om jag stickar färdigt en tröja som legat still i två år, som är blå och som jag ska ge till mitt barnbarn - då kan jag väl kryssa i både "sticka något blått!, "sticka något att ge bort" och "fixa färdigt ett ufo"... ;)

Det var en bra idé av er!

Svar: Åh tack finaste Eva! <3 Alldeles riktigt! Det går superbra att kryssa för flera rutor för samma projekt!
Fredrika