Att bli avbruten igen och igen och igen

Hej och hå. Jag är i full fart med att flytta ur lägenheten. Jag har packat och kånkat lådor och nu väntar flyttstädningen sen är jag helt färdigflyttad på en månad innan jag ska flytta in i nya lägenheten. Ni ska veta hur många gånger jag satt mig ner för att plita ner några rader till de här bilderna men blivit avbruten av flyttkaoset...

Untitled

De sista dagarna jag hade i lägenheten försökte jag hinna sy klart några grejer. Bland annat klänningen här ovan. Nu ska jag bara sy fast fodret och fålla den för hand och sedan är den klar. 

IMG_3791

Nä vet ni vad? Jag blev avbruten IGEN! Ingen rast och ro här på bloggen och det var himla länge sen den här frukostbrickan med te och melon förtärdes. Men vill ni veta det bästa då? Nu är jag heeelt utflyttad och färdigstädad. Nycklarna är inlämnade och i morgon åker jag hem till mamma och pappa i Dalarna. Jag längtar sååå mycket ska jag säga er. Jag ska bara läsa böcker, dricka te, sticka, fota och blogga. Jag ser fram emot att få hänga lite mer med er här!

IMG_3788

Hej svejs så hörs vi från Dalarna nästa gång!
2 kommentarer
Sandra

Hoppas att du verkligen får en underbar semester hemma hos dina föräldrar, låter som att du förtjänar det :)

Svar: Tack Sandra! Det ska bli sååå skönt! Tycker föresten att dina inlägg från Falun har varit så fina att läsa! Kram på dig!
Fredrika

Daniella 🌙

Tekannan <3

Svar: Jaaa men visst är den fin! 70 pix på tgr, tips, tips!
Fredrika