Om dagarna i mobilen

Hej hopp! Jag tänkte att ni skulle få kika lite på hur min vardag ser ut just nu genom min mobil. 


Eftersom vi har fem föreställningar i veckan så blir det en hel del häng i logerna. Här har Lovisa fotat mig i min symfonikerkostym. Om ni vill kika in Lovisas instagram kan ni göra det här. Hon är Megabra!Här gör jag mitt livs roll som... Myskossa.... Efter föreställningarna brukar jag ha väldigt svårt att sova så då blir det extra kul att åka in till stan och dansa så en är megatrött när en väl kommer hem och kan sova som en stock. Efter en sån danskväll kan en sedan vakna och äta frukost i sängen innan det är dags för föreställning igen. Måste bara säga att denna tröja är så bra <3 Pastellig, fluffig och varm. 

 
Snart är detta rum ett minne blott!
 

Och här är en färskingbild från i morse.... Herregud vad hände?! Om ni vill följa mig på instagram heter jag fredrikapavinden! Och om ni vill följa mig på bloglovin kan ni göra det här!

pst... Ni glömmer väl inte att skicka in era bidrag till sypeppen? De ska va inne senast den 1 febriari!
3 kommentarer

Ge mig era jerseytips!

Den eminenta Alicia kom med den brillianta idén att vi borde ha ett Jerseytips-inlägg vilket ju är en så himla bra idé! Att sy i jersey är busenkelt när en väl kommer igång men kan vara klurigt till en början.
 
 
Att kunna sy jerseyplagg är ju så himla praktiskt och bra. Då kan du lära dig sy dina egna basplagg och träningskläder och kan få dem precis som du vill ha dem. Slut på slit och släng!


Jag syr ju nästan alla mina jerseyplagg på min overlock så mina jerseytips på vanliga symaskiner är begränsade (inte för att mina sykunskaper på något sätt är obegränsade på overlocken haha nåja) och jag vill gärna att detta inlägg ska vända sig till så många som möjligt. 

 
Så nu mina kära läsare vänder jag mig till er! Hit me med era bästa jerseytips här i kommentarsfältet, i facebook-gruppen eller på min mail Fredrikapavinden@gmail.com. Så sammanställer jag alla supertips i ett inlägg här på bloggen. Snart kommer vi vara jerseyexperter allihopa!
 
 
 
1 kommentar

Blobbis numero dos!

Jag fortsätter att sortera bland alla pryttlar inför flytten så här kommer några fler plagg att fynda! Ni kan fortfarande gå in och göra fynd i del 1!Svart spetskjol
Storlek: XS
Köpt på: Monki
Pris: 50 kr + frakt
 


Blå retroklänning SÅLD!
Storlek: Small. Bystvidd: 88 cm
Köpt på: Second hand. 
Pris: 100 kr + fraktSvart paljettklänning
Storlek: XS men kan nog passa även en S
Köpt på: Gina tricot
Pris: 50 kr + frakt


Sailorröda jeanstighs
Storlek: XS-S (märkta R 32)
Köpt på: Rut m fler
Pris: 150kr + frakt
 

 
Om ni är intresserade, vill ha mått, fler bilder eller undrar något annat är det bara att maila till min mail fredrikapavinden@gmail.com. 
0 kommentarer