Sypeppen #45

Gott nytt år alla fina sypeppare och bloggläsare! Det hade inte kunnat bli ett bättre avslut på blogg och sypeppsåret än detta sammanfattningsinlägg. Det är så mycket fina bidrag, flera som skickat in sitt första bidrag till sypeppen, en massa olika tekniker och kanske rent av rekord på flest inskickade bidrag? Det får vi ta reda på i summeringen av syåret 2015. Nu kollar vi istället in allt detta fina ↓▲ Josefines klänning! ▲▲ Linneas julklapps-tröja ▲

 
▲ Lenas kjol och kofta 
 


▲ Almas Nåldyna ▲▲ Nysytt, Omsytt och Stickat av Alma ▲▲ Fridas Vantar ▲▲ Alexandras Necessärer ▲▲ Ethels Barnkofta ▲▲ Ethels filt ▲

 
▲ Denises Blus ▲
 
 
▲ Jennys fyrtiotals-klänning ▲
 
Untitled

▲ Fredrikas Kimono ▲

Untitled
 
▲ Fredrikas Poloklänning ▲
 
Untitled 
▲ Fredrikas Partystass ▲
 
Tusen tack för alla megafina bidrag ni skickar in, för all pepp ni sprider på min blogg och till varandra, för de kloka förslagen ni kommer med och framför allt för att NI gör sypeppen till en kreativ, ödmjuk, tillåtande och sprudlande plats. Gott nytt syår!

 
5 kommentarer
morfar

Oj, så mycket fina saker! Gott Nytt År!

Louie

Så mycket fint!

Svar: Visst är det!
Fredrika

josefine

wow, ja mycket fint! blev sugen på att virka en nåldyna nu, kanske nåt vi kan göra nästa gång vi ses? :)

Svar: Åh ja det tycker jag! När är du tillbaks i Göteborg?
Fredrika

Evelina

Älskar din blogg och all sypepp!!

Svar: Tack Evelina! <3 Vilken himla megafin kommentar att vakna upp till! Ha en fin dag!
Fredrika

Emilia

Jösses vad mycket fina saker! Späckat med inspiration och skaparglädje! Måste verkligen ta tag med sömnaden igen, var så pepp på att lära mig i somras med det verkligen gled mig ur händerna. När plugget är klart och disken diskad är det så mörkt och olockande att sitta vid symaskinen. Hoppas verkligen det blir ändring på det när soltimmarna nu sakteligen blir fler och fler. Kram!

Svar: Åh jag vet verkligen känslan! Har också så himla svårt att sätta mig vid symaskinerna när det blir höstigt och mörkt ute. Det finns liksom inte någon ork och energi över till sånt. Men nu börjar vi ändå gå mot ljusare tider och jag känner att jag ändå börjar få tillbaks lite sy-energi. Hoppas du också får tillbaks din energi snart. Kram på dig!
Fredrika