Inspirationen

Har ni börjat fundera nått vad ni vill göra till nästa sypepp som har tema vårpepp? Jag är lite sugen på att sy en efterveckad kjol med matchande vårjacka i lite så här high school/cheerleading anda. De kommer att vara i ett lite kraftigare ljusrosa tyg med vita detaljer. Lite så här tänker jag mig det ↓

 
 Är jättepepp på det men jag känner att jag egentligen borde prioritera att sy klänningen till skolans vårbal... Men den har jag inte en lika klar bild av så jag börjar att sy på det här så länge. Kan ni inte berätta var ni är peppade på att sy just nu? Och kan inte ni som inte syr själva berätta vad ni skulle sy OM ni sytt själva?
 
Bilderna kommer från min pinterest. Ni kan lämna in bidrag till sypeppens vårpepp fram till den 10 maj. 
4 kommentarer
ethel

Jag håller på och fixar ihop en omlottklänning som man ska knyta ihop i midjan. Jag har det mjukaste blomiga tyget som jag hittade i Tokyo, och mönstret till toppen är redan gjord (det första mönstret jag gjort med min provdocka!!). Nu ska jag bara klura ut nederdelen.

Mathilde

Bättre att sy på det som du är peppad att sy först, så kommer nog inspirationen till balklänningen i bara farten!

Jag är extremt peppad på att sy en kaftan att ha nu i vår/sommar. Började med en toile häromdagen, men allt blev fel så jag la den åt sidan tills hjärnan är på rätt spår och kan sy sömmar på rätt håll, haha! Det tänka tyget är ett kitenge från Tanzania som jag har haft sen jag var typ 14 men inte vågat sy nåt av än, blått med stora orangea och gula blommor! :)

Svar: Åh vad spännande och fint det låter! Hoppas hjärnan är på rätt spår nu igen då. Är så spänd att få se hur den blev!
Fredrika

lilly

har personligen så många idéer att varje gång jag ska sy vet jag int vart jag ska börja å sitter ba och stirrar tomt framför mig utan att åstadkomma ett jota :'(( men nu har jag varit så sjukt peppad ett gäng dagar att jag typ ba ligger å sprattlar me benen av inspiration när jag ska sova så jag announcar denna helg som syhelg! känns SÅ bra!!

Svar: Haha kan verkligen känna igen mig i det! Men nu när jag fick total idétorka känner jag att det är nog bättre med överflöd av idéer istället för noll hehe... Hoppas din syhelg blev förträfflig och att dina alster dyker upp på bloggen. Du är ju en av mina favvosar som du kanske vet hehe... Ha det gött fina du!
Fredrika

H

Jag hade sytt en himla massa vardagsklänningar och kjolar!