Utmanarpeppen #24

Här kommer äntligen utmanarpeppen! Jag bestämde mig för att sy ett par byxor. Det har verkligen varit en sån sak som jag alltid tänkt att det varit för svårt. 


Jag utgick från grundmönstret som jag gjorde på tillskärarakademien förra hösten och gjorde sedan om det mönstret efter en beskrivning som jag även den fått därifrån. Tre midjeveck på var sida om gylfen och två klädda knappar i midjan. Jag tycker att de känns lite stora faktiskt.... Jag sydde visserligen in dem men ska nog tänka lite annorlunda nästa gång jag syr ett par byxor. För fler byxor ska det bli!Till byxorna har jag en midjekort, svart polotröja som även den är egensydd. Har ni nån utmanarpepp på gång? Ska bli så kul att få se allas utmaningar! Peppen på det!

 
 
Sypeppen, sy byxor
6 kommentarer
Sabina

Superfina! grymt att du ser ut att fått till ett lyckat midjeband och gylf!

susannes blogg

snygga kläddr du gör! jag gillar din ide. Men var stoppar jag in mitt inlägg?

Svar: Tack! Vad roligt, kul om du vill hänga på! Du är jättevälkommen. Du länkar här i kommentarsfältet, i fb-gruppen eller mailar en bild till mig.
Fredrika

maria

Läckert , gillar det prickiga tyget

Ingvor

Vilka fina byxor du sytt, gillar tyget.

Svar: Tack! Det gör jag med. Kul med lite spexiga byxor :)
Fredrika

Alicia

De är kalasfina! Underbar modell. Ska bli kul att se hur du utvecklar mönstret.

Jag undrar: Får en sypeppa med broderi? Jag har ÄNTLIGEN lärt mig göra franska knutar efter hundra försök och därefter gjort dem i miljoner och är så äntligen klar - precis lagom till utmanarpeppen! Om de kvalificerar vill säga!

Svar: Klart man får sypeppa broderi! Ypperligt förslag. Ser framemot att få lite broderat till sypeppen. Ha en toppenhelg! Kram!
Fredrika

Alicia

Åh, det är ju perfekt! Det borde innebära att jag kan vara med väldigt mycket oftare i allmänhet!

Här är mitt bidrag :)
http://aliciasivert.blogspot.se/2014/09/alskade-norehuset.html

Svar: Åh vad kul Alicia! Alltså du är så himla grym. Är sjukt imponerad. Heja dig!
Fredrika