DIY- Bokstavströja.


Är du trött på dina gammla tröjor och känner för att förnya din garderob men har ont om pengar? Då är det dags att ta fram tygsaxen, skaparhumöret och kreativiteten! 


Att sy om kläder behöver inte alls vara svårt och kan bli ett jättelyft för garderoben. Du får använda din fantasi och kan skapa något personligt och unikt. Dessutom spar du på miljön och slantarna. Just nu har Zalando ett DIY-projekt där en kan va med och tävla med Do-it-your-self-plagg. De frågade om jag ville vara med med ett bidrag och skickade ett litet DIY-kit till mig. Som ni vet är jag inte ett fan av överkonsumtion och storföretag, något som jag däremot gillar är när folk uppmuntrar till kreativt skapande. Mer skapande åt folket! Jag valde att bara använda toppen som jag fick och sedan utgå från vad jag hade hemma. Här nedanför visar jag hur ni kan göra er egna citat-topp. 
 
 
På Zalandos hemsida finns det flera inspirationsvideos som ni kan kika på.  Ett tips är att om ni inte har någon tröja hemma som ni vill göra om, kan ni fynda billiga plagg på loppisar och second hand. Så hugg tag i närmsta tygsax och sätt igång! NI får gärna länka och maila bilder till mig om ni gör en egen topp. Skepp och hoj!


DIY DIY topp Doityourself
5 kommentarer
Freja

Läckert, jag ska tipsa min dotter om det här!

H

Snyggt! Jag gjorde flera tröjor och linnen på gymnasiet med textilpennor. En jag gillade särskilt hade hela ryggen med en bit från en Dia Psalma-låt :) Synd att en blir större haha

Sandra Lundin

Så himla fiffigt! Har rensat ut så mycket junk ur min garderob den senaste tiden så jag kanske ska testa att förvandla en t-shirt till något roligt med det här tipset. Tack!

Svar: Ja gör det! Var väldigt kul faktiskt!
Fredrika

EvaP

Äntligen har jag ett litet bidrag till sypeppen. Min symaskin och jag blir långsamt vänner.

En liten fågel, en Gråskimrande Jannefågel.
http://eva.monkeytoys.com/?p=20605

EvaP

Bidrag till sypeppen. En Gråskimrande Jannefågel.
http://eva.monkeytoys.com/?p=20605