Systra mi

Tänkte ge en liten uppdatering om livet just nu. I skolan går vi just nu in i slutskedet av slutproduktionerna med genrep på torsdag och premiär på fredag. Det känns roligt, stressigt, pirrigt, spännande, nervigt och hundra andra känslor på en och samma gång. Nog om det. I torsdags kom världens bästa, finaste, älskade storasyster på besök. Det var så himla fint att få lite paus i hjärnan på slutprod och i stället fylla den med systerskap. Peppen på det liksom. 

 
 
Vi levde loppan och gjorde brakfrukost med scones och chokladbollar, hade syjunta ihop och drack massor med te.
 


Vi åkte på superloppis och gjorde massor med fynd, vandrade runt i Göteborg och pratade om livet.

 
Och lika fort som hon kom yrde hon iväg igen. Men vi har bokat flygbiljetter till mig så jag ska åka och hälsa på henne om en månad. Yeeey!

Nu ska jag fort som attan krypa ner i sängen och sova massor tills i morgon.

Tjoflöjt!
4 kommentarer
josefine

hur hittar du alla loppisar? jag bor också i göteborg, och nu med våren börjar loppissuget komma!

Svar: Hej Josefin! Förlåt för segt svar... Mitt bästa tips för att hitta loppisar och secondhand butiker är att traska runt i Göteborg. Så hittar jag de flesta. I höst när jag är tillbaks i Göteborg har jag tänkt att jag ska göra en secondhand-guide över Göteborg. Tills dess önskar jag dig all fyndarlycka! Kram!
Fredrika

Daniella 🌙

hur långt ifrån bor hon om man behöver flyga? :o

Svar: Hon bor i Leeds i England. Så det är ju inte så långt borta egentligen. Men tillräckligt långt bort för att det ska bli ganska omständigt att träffas tyvärr...
Fredrika

Matilda

Alltså ibland är hon VÄRLDENS SÄMSTA bästis. Har jag fått något litet sms - näääeeeeej! Tur att hon väger upp för sina brrister för sina brister när en ser skymten av 'na. Vi ses i alla fall nästa helg, jag är ofantligt pepp! <3

Elin

Vad mysigt! Förresten är jag jättegärna med i nästa sypepp, med denna --> http://eliinvictoria.blogg.se/2014/may/kimono.html#comment Kram!