Sypeppen #20

 Nä vet ni vad? Nu är det väl ändå hög tid att få se alla som var med och jubilerade till sypeppen #20. Klicka på bilderna för att komma till de fantastiska sypepparnas bloggar.
 
 
 
 
 Är det inte helt fantastisk? Visst blir ni lite sugna att va med? Klart ni ska vara det! Om ni vill veta mer om sypeppen kan ni läsa det här inlägget. Och här är sypeppens facebookgrupp som alla är hjärtligt välkomna att vara med i. I morgon avslöjas vem som vunnit den superfina muminsaxen. Håll tummarna!

Tjoflöjt!
Sypeppen,
1 kommentar

Om allt sedan sist

Hej alla fina! Nu är jag tillbaks från bloggpausen och ni må tro att jag saknat er! Det har hänt supermycket sedan sist.Jag har hunnit haft genomdrag, genrep, premiär och föreställningar med slutproduktionen.Druckit vin i ljusa sommarkvällar, haft finbesök av vilda Matilda och haft premiärdopp.Varit peppare på Wendelsbergs intagningshelg och haft avslutningar och utvärderingar av alla möjliga slag.Varit så himla glad över alla fina människor som finns i mitt liv och som jag kommer sakna ihjäl under sommaren.Till sist återstod det bara att packa, kånka lådor och städa ur rummet. Sedan kom Lena och hämtade mig och vi for genom Sverige med mitt flyttlass i bakluckan och kartboken i högsta hugg.


Jag har nu ganska precis varit hemma i ett dygn och klättrar redan på väggarna. Behöver nog vänja mig vid småstadens lugn eller nått sånt...

Tjoflöjt!
0 kommentarer

Systra mi

Tänkte ge en liten uppdatering om livet just nu. I skolan går vi just nu in i slutskedet av slutproduktionerna med genrep på torsdag och premiär på fredag. Det känns roligt, stressigt, pirrigt, spännande, nervigt och hundra andra känslor på en och samma gång. Nog om det. I torsdags kom världens bästa, finaste, älskade storasyster på besök. Det var så himla fint att få lite paus i hjärnan på slutprod och i stället fylla den med systerskap. Peppen på det liksom. 

 
 
Vi levde loppan och gjorde brakfrukost med scones och chokladbollar, hade syjunta ihop och drack massor med te.
 


Vi åkte på superloppis och gjorde massor med fynd, vandrade runt i Göteborg och pratade om livet.

 
Och lika fort som hon kom yrde hon iväg igen. Men vi har bokat flygbiljetter till mig så jag ska åka och hälsa på henne om en månad. Yeeey!

Nu ska jag fort som attan krypa ner i sängen och sova massor tills i morgon.

Tjoflöjt!
4 kommentarer