Sybingo

Jag hoppas att ni har tid att riktigt njuta av solen och värmen nu! När sommaren och semestertider kommer brukar man ju få lite mer tid och ork över. Därför tänkte jag att vi ska köra lite sybingo! Det var faktiskt min mamma som kom med idéen när hon läste Boktokigs blogg där hon anordnade en läsbingo. Så då tyckte hon att jag skulle fixa en sybingo! Och det är ju en strålande idé tycker jag!
Så här går det till:

  • Det gäller alltså att kryssa för en hel rad. Lodrät, diagonal eller vågrät.
  • När du lyckats med nån av rutorna får du gärna instagramma en bild på det under hashtagen #Fredrikapavindenssybingo. Så kan vi följa varandra, se hur andra ligger till och bli lite peppade.
  • Vi kör på till den 31 augusti.Så senast den 31 augusti vill jag att ni mailar och berättar hur många rader ni klarat. Maila mig på Fredrikapavinden@gmail.com.
  • Efter det tänkte jag att jag lottar ut en liten hemlig present till nån som varit med. En rad ger en lott, två rader ger två lotter o.s.v. Klarar man hela får man alltså fem lotter i utdragningen. 
Har ni några frågor?

Tjoflöjt!
 
 
 
Fredrikapåvinden Sybingo Sypeppen, sömnad
8 kommentarer
Efwa

Vilken kul idé. Hittade hit från instagram och ska självklart börja kryssa! Du hittar mig som @med_ea på instagram.

Svar: Åh vad roligt Efwa! Välkommen hit! Kram!
Fredrika

Emma

Jätteroligt!
Jag ska fundera om jag ska bli med. När jag åkt på liten resa och letat fram symaskinen...
Stickrutorna klarar jag annars lite enklare :-)

Svar: På sommaren kan det ju va lite svårt att få tid över till symaskinen, särskilt om det är soligt och varmt ute. Men stickningen är ju desto lättare. Ska nog själv ta med mig stickningen till stranden i dag. Lycka till med kryssandet! Kram!
Fredrika

sara

spännande! får se om jag hinner få till en rad!

Tilde textil

Vilken rolig idé! Jag lade ut bingobrickan i mitt instaflöde och tänker börja kryssa omgående. En liten fråga: Vad är en sypepp?

Svar: Jag såg det! Superkul, både att du spridit det och att du själv vill va med. Gör mig verkligen superglad! Här kan du läsa om vad sypeppen är:
http://fredrikapavinden.com/2013/april/entusiasmera-2.html

Kram på dig!
Fredrika

Fröken H

Fasiken vilken bra idé! Du är så kreativ Fredrika! :D

Svar: Tack Heidi! Superkul att så många verkar gilla idén. Kommer nog bli jättekul. Kram på dig!
Fredrika

felicia

kul idé!! jag har inte instagram, men kryssar ändå! :D

Svar: Ja men det tycker jag verkligen du ska göra! Superkul att du vill vara med! Kram!
Fredrika

Camilla

Jag måste också testa! Hoppas det är öppet för alla att hänga på? Brukar inte lyckas vara ihärdig och fullfölja sånt här men slutar aldrig försöka. Det är ju så kul med sådana fina idéer och initiativ, känns som man får ett gäng sykompisar att sy ihop med. .

Svar: Hej Camilla! Självklart är det öppet för alla att va med! Superkul verkligen att du vill hänga på! Har du hunnit kryssa nått än? Så fint de du skrev om att det blir som att få ett gäng sykompisar, för så är det ju verkligen! Kram!
Fredrika

Petra

Men vilken kalasidé! Såklart att jag kommer vara med!