Om den velande stickaren

Tack för alla fina husmorstips och omtankar! Ni är för söta! I måndags eftermiddag tänkte jag att, såhär ska det nog inte va. Så gick jag till farbror doktorn som sa att jag fått halsfluss och gav mig antibiotika. Vips så blev jag mycket bättre och efter så många dagar av totalt liggastillande bestämde jag mig för att tjuvstarta skolan lite idag. Lite kli i benen får man av att bara lyssna och kolla när de andra sjunger och dansar, men skönt att vara tillbaka i alla fall.


På eftermiddagen har jag mest tagit det lugnt, städat lite på rummet, försökt fixa symaskinen (nånting är fel...morr!) och stickat.


Detta är alltså en mycket fundersam min....

Bakstycket är i stort sätt klart, men jag är osäker på hur bra det kommer bli i slutändan. Är orolig att den kommer bli lite för lång... hm... Är jättesugen på att inhandla lite garn i helgen, men då finns det en risk att den här koftan kommer att avstanna. Vi får se hur jag gör. 
 
Tjoflöjt!
0 kommentarer

Mirakelkurer mottages tacksamt

Usch vad det är tråkigt att vara sjuk! Jag vill bli frisk NU!  Mirakelkurer mottages tacksamt.

 
Jag tänker att det snart är dags för sypeppen #19, vad tror ni om det?

Tjoflöjt!
 
4 kommentarer

Om att dansa tills febern kom

I fredags sken solen och vi hade bara en massa roliga lektioner i skolan.Jag hade på mig  min favoritkjolEfter skolan städade jag och Hanna vårat rum innan hon for hem till Borås. Sedan hade vi mysstuga i det nystädade rummet.

 
På kvällen var det dags att svida om till dansstassenJag och Josefine tränade på vår coola min.


Lovisa har den minen lite mer naturligt tror jag.
 
 
Sedan var vi ute nästan hela natten. Vi hade supermysigt och dansade till en massa bra musik. Tyvärr så vaknade jag med hög feber i går morse och har inte gjort nånting i helgen förutom att legat i sängen och sovit. Så himla tråkigt! Men nu tycker jag det börjar kännas bättre, så vi får hålla tummarna att jag är frisk till i morgon!
 
Tjoflöjt!
 
 
0 kommentarer