Sypeppen #20- Midnattsdrömmen med silverstänk

Till sypeppen #20 bidrar jag med min balkläning som jag sydde till Wendelsbergs vårbal. Tyvärr har jag inte så mycket bra bilder på själva klänningen... Men ni lär få se den fler gånger.Mönstret har jag gjort själv och är lite samma som min midsommarklänning, men den här blev mer en aftonvariant. Kjoldelen är sydd i ett spetstyg med ett svart trikåtyg under. Livdelen är sytt i nått silvrigt tyg som jag inte riktigt vet vad det är för material. Ryggen är smockad och bandet som går runt halsen är flätat.

 
Jag blev faktiskt riktigt nöjd med den i slutändan. Fallet i klänningen blev inte riktigt som jag tänkt mig men det tänkte man inte så mycket på.
 
Det var min tjugonde sypepp det. Ni är så himla bra och jag är så glad att ni vill göra det här ihop med mig! Nu satsar vi på minst hundra sypeppar till va?
 
Har ni några sypeppens tre bästa? Om ni vill läsa mer om sypeppen #20 kan ni kika in här! Och om ni är nyfikna på vad man kan vinna för något om man är med, tycker jag ni ska kika in på bloggen imorgon. Då kommer det hända lite andra spännande saker också. Så kika in vettja!
 
Tjoflöjt!
60-tal Balklänning Fredrikapåvinden Göra eget mönster Hur man syr Sy själv Sypeppen, Vintage
2 kommentarer
Fröken H

Åh, den andra bilden är ju för härlig!

Siri

Galet underbar! Nyfiken på att se fler bilder på den sen nån gång, ser så himla fin ut :) Är jättepepp på denna sypeppen, har massvis olika halvfärdiga projekt jag håller på med så det ska nog bli nånting utav det.
Vi har haft textilvecka i skolan också så jag har värvat en hel del sypeppare som ska vara med, det lär bli en hel drös med alster denna gång ;)

Älskar vad du gjort med bloggen också, headern är verkligen underbar :D Lycka till med allt nu, vinds-shopen och bloggframgångarna <3
Fina du som länkar mig, känns roligt att mitt bloggnamn står där tillsammans med UnderbaraClaras och andra kända bloggar ^^

Kärlek till dig!