Istället för skumpa och ballonger

Hipp hipp hurra för sypeppen 1 år och för att vi peppat sammanlagt 20 gånger nu! Hur bra är inte det liksom? Självklart ska detta firas! Bloggen har fått i present en helt ny bloggdesign. Vad tycker ni om den? Det är min fina vän Nathalie som har hjälpt mig att göra den och världens finaste mamma som gjort alla bilder. Själv är jag supernöjd!Men utan er vore ju bloggen och sypeppen ingenting! Så jag tänkte att alla som är med på sypeppen #20 med ett bidrag (stort som litet) är med i utlottning av den här tygsaxen. Det är en fiskars som klipper hur bra som helst och som dessutom är helt underbar att titta på.

 
Ni har till den 5 maj på er. Så än är det inte försent! Om ni vill läsa mer om sypeppen och sypeppen # 20 kan ni kika in det här inlägget.
Inte nog med det här så tycker jag ni ska kika in här prick klockan 14:00 idag för då händer det spännande saker här ska jag säga!
Fiskars Fredrikapåvinden Muminsax Sniff Sypeppen,
2 kommentarer
Karin

Det blir nog ingen sypepp för mig den här gången, även om det hade varit fint att vara med nu när det är 1-årsfirande. Jag är helt enkelt för mycket i början av projekt just nu och det känns fel att ta med något som jag blev klar med (och bloggade om) för flera veckor sedan.

Svar: Jag förstår! Ibland hinner man inte. Men nu har jag förlängt sypeppen #20 till den 20 maj så då kanske du hinner ändå. Massor med kramar!
Fredrika

sabina

Här är mitt bidrag, hann med och fotade för en gångs skull! http://kjolhelaveckan.blogg.se/2014/may/sypeppen-20.html
Är föresten väldans förtjust i nya bloggdesignen! Jättefint och färgglatt!