Fredrikapåvindens vindsshop!

 Här med slås portarna upp till min vindsshop!
 
 
Här kan ni köpa kjol och topp till att börja med. Kjolen finns i tre olika färger/mönster och toppen i fem olika färger. Man beställer modell, färg och storlek och sedan syr jag upp det. 
 


Det här känns så spännande och roligt! Jag har jobbat länge med det här och tycker det är jättekul att äntligen få dela det med er!

 
Så klart blir jag superglad om ni gillar mina kläder och kanske vill klicka hem något plagg. Lika sprudlande glad blir jag om ni vill hjälpa mig sprida min lilla vindsshop.
 
 
Mina första två klädesplagg i shoppen har jag döpt efter min farmor Astrid och min mormor Anna- Britta. Det känns helt rätt eftersom det är de som har väckt mitt sömnadsintresse. 
 
 
Att få sälja mina kläder är en dröm jag har och det här är en början på den. Det är lite läskigt ska jag säga och det känns väldigt stort för mig. Men mest av allt känns det så himla rätt och spännande! 
 
 
Jag vill verkligen tacka mina fabulösa klasskamrater som ställt upp som modeller i mina kläder. Helt fantastiska är de! <3 Och så vill jag tacka Lovisa som fotograferat alla bilder. Ni är bäst! <3
 
Tjoflöjt!
60-tal Fredrikapåvinden Handsytt Vindsshoppen
2 kommentarer

Istället för skumpa och ballonger

Hipp hipp hurra för sypeppen 1 år och för att vi peppat sammanlagt 20 gånger nu! Hur bra är inte det liksom? Självklart ska detta firas! Bloggen har fått i present en helt ny bloggdesign. Vad tycker ni om den? Det är min fina vän Nathalie som har hjälpt mig att göra den och världens finaste mamma som gjort alla bilder. Själv är jag supernöjd!Men utan er vore ju bloggen och sypeppen ingenting! Så jag tänkte att alla som är med på sypeppen #20 med ett bidrag (stort som litet) är med i utlottning av den här tygsaxen. Det är en fiskars som klipper hur bra som helst och som dessutom är helt underbar att titta på.

 
Ni har till den 5 maj på er. Så än är det inte försent! Om ni vill läsa mer om sypeppen och sypeppen # 20 kan ni kika in det här inlägget.
Inte nog med det här så tycker jag ni ska kika in här prick klockan 14:00 idag för då händer det spännande saker här ska jag säga!
Fiskars Fredrikapåvinden Muminsax Sniff Sypeppen,
2 kommentarer

Me Made May -14

 Jag har flera år tänkt att jag ska vara med på Me Made May. Men det har aldrig liksom blivit av... Men i år ska jag banne mig vara med!
 
 
Här är mitt löfte: 
'I, Fredrika of Today is the Day, sign up as a participant of Me-Made-May '14. I endeavour to wear at least one me-made or -remade items each day for the duration of May 2014.'
 
Va med ni med vetja! Kika in här för att läsa mer om vad det är och för att skriva under!
 
Tjoflöjt!
Fredrikapåvinden Hur man syr Me made may Me made may 2014 Sy själv Sypeppen,
2 kommentarer