Om överskottsenergi, utmaningar och det nya året.

Klockan är tio i ett på natten och jag är pigg som en mört! Man blir det av hundra koppar te och fint sällskap.Vet ni vad? Det här året är snart slut! Hur fort har det inte gått? Helt galet... Så jag tänkte att det var dags för två utmaningar till sypeppen.
 
Utmaning #1 Sy färdigt ett UFO . Jag tror att något vi alla tyg/garn/pyssel-nördar har gemensamt är att vi har massor med ofärdiga projekt i garderoben som liksom bara blivit liggandes. Innan året är slut tycker jag att vi ska ta tag i ett av de här projekten! Jag tänkte att vi har till den 18 december på oss. Hur låter det?
 
Utmaning #2 Sy nyårsstassen! Ska vi inte en gång för alla försöka ha på oss egensytt på nyårsafton? Jag tycker att vi börjar sypeppen 2014 med att visa upp våra nyårsalster. Vi har till den 4 januari på oss att skicka in bilder till sypeppen. Ni är väl med?Jag och min rumskompis Hanna (hur fin är inte hon som följer med mig och är smakråd?!) åkte ut till stoff och stil i måndags och inhandlade tyg till min nyårsstass.
 
 
Här får ni en liten tjuvkik..... Jag hoppas att ni antar mina utmaningar!
 
Tjoflöjt!
5 kommentarer
H

Jag ska faktiskt göra färdigt ett UFO som legat i 4 år och ge bort till min syrra i julklapp :D Plus tänkte jag att jag vill ha på mig en klänning jag syr med min mamma på nyår. Så fixar jag den med så kan jag ju uppfylla båda utmaningarna :)

Svar: Åhhh vad kul!!! Spännande att få se nyårsklänningen!
Fredrika

Fröken H

Ska definitivt delta och göra klart ett UFO :) Har en halsduk som jag började sticka i våras och inte tagit tag i igen. Bra utmaning! :)

Svar: Åh vad kul! Så kul att få se hur den blev sen!!!
Fredrika

Ida Nielsen

Ha! Jag är faktiskt klar med allt för tillfället. Tror jag. Eh. Ska nog inte säga för mycket här...

Svar: Haha gäller att inte rota för långt in i garderoben bara... ;)
Fredrika

Mc.J

Oh, har faktiskt en klänning jag borde göra klar!!! den utmaningen tar jag. och om jag hinner så går jag all in för utmaning 2 också! Peppar,peppar

Svar: Åh vad kul! Ser framemot att få se de färdiga resultaten! Superkul!!!!
Fredrika

Denice

http://lyckaarattsy.blogspot.se/2014/01/peony-colette-patterns.html

Här finns min klänning :-)