Dagarna som gått

Som ni kanske märkt har jag befunnit mig på annat håll den senaste veckan, så nu tänkte jag visa lite vad jag pysslat med.Fredagen den 17 maj var det äntligen dags för dagen som vi så länge väntat på! Vår slutproduktion Best of Broadway! Vi var peppade till tusen!Tyvärr har jag än så länge inga bilder från själva föreställningen av den enkla anledningen att jag ju stod på scenen, men det dyker kanske upp.Redan dagen efter for jag ner i landet för att söka skolor. Lyckligt nog kunde jag mellanlanda några dagar hemma mellan sökningarna så jag hann pusta ut lite.Och plötsligt så var sommaren här!Resan fortsatte och man började bli lite trött på att vara på resande fot och längtade ihjäl sig efter sängen. Tur att jag hade de här gostöserna till sällskap!118 känns numer som ett turnummer!Till slut kom vi äntligen tillbaks till Hola. Och här njuter vi av solen och de sista dagarna tillsammans! Det går fortfarande att vara med på veckans sypepp om man känner för det!
 
Tjoflöjt!
4 kommentarer
H

Fina bilder :) Jag får vara med nästa vecka istället.

Svar: Tack söta du! Det tycker jag du ska!
Fredrika

Sanna

Hoppas att presenten jag skickade för en tid sedan har dykt upp hos dig..vore ju förargligt om jag lyckats sända den till fel adress.. ;)

Kraaaam
Sanna

Svar: Hej Sanna! Jodå den kom fram! Och jag blev så fantastiskt glad! Men jag har skickat ett mail till dig där jag tackar dig ordentligt. Men tackar dig lite här också, nu när jag ändå är igång ;) Tack, tack och återigen dundertack! Blev så glad!
KRAM!!!
Fredrika

sabina

veckans sypepp! http://kjolhelaveckan.blogg.se/2013/may/fem-klanningar.html


Svar: Alltså åh vad tjusiga de blev!!! Som du kanske märkt, har sypeppen blivit lite framflyttad, pga diverse olika saker men nu är det igång igen!
Fredrika

Petra

Jag lyckades äntligen fota en tisdag så att jag kan vara med på en sypepp! Den aprikosrosa klänningen. =)
http://petronellass.blogg.se/2013/may/dag-28-och-29.html#comment


Svar: Åh vad kul! Vad glad jag blir! Typiskt bara att det blev av just när hela livet ramlade över mig med resor och flytt. Men nu ska jag se till att sammanställa allt ordentligt!
Fredrika