Dagarna som gått

Som ni kanske märkt har jag befunnit mig på annat håll den senaste veckan, så nu tänkte jag visa lite vad jag pysslat med.Fredagen den 17 maj var det äntligen dags för dagen som vi så länge väntat på! Vår slutproduktion Best of Broadway! Vi var peppade till tusen!Tyvärr har jag än så länge inga bilder från själva föreställningen av den enkla anledningen att jag ju stod på scenen, men det dyker kanske upp.Redan dagen efter for jag ner i landet för att söka skolor. Lyckligt nog kunde jag mellanlanda några dagar hemma mellan sökningarna så jag hann pusta ut lite.Och plötsligt så var sommaren här!Resan fortsatte och man började bli lite trött på att vara på resande fot och längtade ihjäl sig efter sängen. Tur att jag hade de här gostöserna till sällskap!118 känns numer som ett turnummer!Till slut kom vi äntligen tillbaks till Hola. Och här njuter vi av solen och de sista dagarna tillsammans! Det går fortfarande att vara med på veckans sypepp om man känner för det!
 
Tjoflöjt!
4 kommentarer

Sypeppen #4- Den vitstickade med plisserade kjolen

Hej hopp alla! Nu är jag tillbaks igen och jag har massor att berätta och visa. Men först måste vi ju ha veckans sypeppDen här veckan bidrar jag med två omsydda plagg. Kjolen fyndade jag på loppis för en 50 pix eller nått sånt. Den klippte jag bara av i lagom längd och fållade upp. Lätt som en plätt!Linnet var från början en T-shirt som jag fått av farmor i storlek alldeles för stor. Så den klippte jag till ett linne istället. Jag sparade "kanterna" (eller vad man nu ska kalla det?) på t-shirten som satt i nederkanten och i ärmhålen och sydde fast dem igen på linnets ärmhål och nederkant. Lite mer pyssel men det gick ganska fort det med. Tänk vad bra det är att kunna sy lite va? Nu medan jag har varit borta har det ju blivit lite si och så med sypeppen därför tänkte jag att ni kan få till torsdag på er att vara med på sypeppen #4. Och i vanlig ordning kan ni läsa om vad sypeppen är här!
 
Tjoflöjt!
1 kommentar

När det är fullt upp

Hej alla fina! Nu tror jag allt att sommaren är på ingång och det känns så himla skönt! Men med den första sommarvärmen brukar ju också den mest tidsslukande tiden komma. Så är det även i år för min del.
 
I dag har vi genrep och sedan föreställning i kväll med vår slutproduktion och sedan tidigt i morgon så åker jag i väg för att söka skolor och blir borta i en och en halv vecka. Puh!
 
Detta innebär att det kommer bli tomt här på bloggen ett tag framöver och på tisdag kommer jag alltså inte kunna sypeppa nånting. Men jag tänker så här, att ni kan ju sypeppa utan mig om ni vill så kan jag sammanställa sypepp #4 och #5 i samma inlägg när jag kommer tillbaka. Glöm bara inte att kommentera här på bloggen med en länk!

 


Hoppas att ni får många varma dagar med sol och glass. Vi ses snart igen!

På återseende!
 
0 kommentarer