Sypeppen #7 Den pastellfärgade med sommarkänsla

Dags för sypeppen igen! Denna gång tar jag två repriser. Ett linne som är sytt efter eget mönster med tyg från Erikshjälpen och kantband från farmor och en kjol med mönster från burda och tyg från den lokala tyg affären.Ni som följt mig ett tag, har kanske märkt att när det kommer till att stryka mina kläder blir jag väldigt lat... Det händer ytterst sällan att jag stryker ett färdigsytt plagg. Men sypeppen till ära åkte järnet fram och fick stryka de värsta skrynklorna innan jag cyklade iväg till jobbet. Har ni sypeppat nått den här veckan? Är så nyfiken varje vecka att få se era alster!!!
 
Tjoflöjt!
 
2 kommentarer
Petra

Toppenfint med kantband längst ner på linnet! Hur har du fått det "rynkigt"? Klippte du linnet så eller har du använt något magiskt kantband? =) Jag har sypeppat igår.

Svar: Tack! Jag gjorde en mall som bestod av tre "vågor" (eller vad man nu ska kalla det) som jag sedan klippte efter runt hela nederkanten. Förstår du hur jag menar? Annars kan jag göra ett inlägg om hur jag gick tillväga! Hojta till isåfall!
Fredrika

Petra

Aha, jag tror jag förstår! Himla snyggt är det iallafall, får se om jag testar någonting. =)

Svar: Tackar, tackar (Ja, det var lite krångligt att försöka förklara hur jag gjorde, men jag hoppas att det som inte nådde fram med ord kanske nådde fram med bilderna!) Ja det tycker jag absolut att du ska göra, och så måste du lägga ut på boggen sen så jag får se hur det blev ;)
Fredrika