Små sömmar och rabarberpaj

Även fast man har lyxen att ha två jobb som man tycker är superroliga är det ju skönt med lite ledighet också.Den här helgen har jag faktiskt bara tagit det lugnt och inte haft några som helst måsten.Men en rabarber och jordgubbspaj med vit choklad lyckades jag sno ihop och himmel vad gott det var!


Och så har jag börjat plocka fram alla oavslutade projekt från Hola och syr en liten söm här och där när andan faller på. Nu väntar en hektisk sista vecka med sommarkollot som avslutas med föreställningar och städning. Peppen på det!
 
Tjoflöjt!
2 kommentarer
Sanna

Mmm mums! Lät riktigt gott! Smart tips på hur man kan piffa till gammalt hårpynt! =)

SV: Mmm det är härligt att kunna plocka kryddor och annat gott från egen täppa.. <3

Kram
Sanna

Malin

Hej! Gött med paj med vit choklad. Lät helt klart riktigt fint. Jag har sytt lite och tänkte att det kan passa till sypeppen. Vet du, det passar extra bra med sypepp idag för jag och maken (fult ord, fin person) firar tvåårig bröllopsdag. Galet! http://malinskreativarum.blogspot.se/2013/07/sypeppen-och-nytt-armband.html

Ha en fin tisdag!

Svar: Hej Malin! Som du kanske redan läst så har jag sammanställt sypeppen nu ;) Är så roligt att se alla dina kreativa projekt och hur du lyckas återanvända allt möjligt! Och STORT, STORT grattis till er bröllopsdag! Hoppas att ni hade en riktig toppendag!
Fredrika