Sypeppen #11- Den mönstrade med krage

Just nu är det lite bråda dagar hörni. Har ju haft en massa jobb och sånt och imorgon far jag äntligen till urkult! Ska bli så kul att åka iväg och få lite ledigt och träffa alla fina människor.Den här veckan är mitt bidrag en gammal goding som jag sydde på Hola i höstas, jag skulle egentligen vilja sy in den lite så den blev lite mer figursydd. Vi får väl se om det blir av till hösten kanske. (Ser ni föresten att min arm är genomskinlig?!?!)


Hiho nu ska jag hasta vidare, skriva ut biljett och packa och sånt där. Är ni nå fler som sypeppar i sommarledigheten?
 
Tjoflöjt!
1 kommentar

Sypeppen #10

Då var det äntligen dags att redovisa sypeppen #10! Det är så himla kul att jag får några sypeppare med mig varje vecka. Först ut har vi Sara med en supersöt topp. Jag tycker modellen är jättefin, med de halvlånga ärmarna, midjekort och hög halsringning. Jag skulle själv kunna tänka mig att sy något liknade och bo i till hösten.Petra som återigen förvandlat en gammal kjol till en sommrig, vacker klänning. Hon är helt otrolig på att ta vara på tyg och se möjligheter. Ni bara måste in och kika på förvandlingen!Och så har vi Siri som skickat sitt sypeppsbidrag ända från Paris och haft problem med knappar som rymmer och sömmar som spricker. Tur för oss att hon inte gav upp så att vi fick se hennes fina klänning. Jag älskar verkligen färgkombinationen med det gula manchestertyget och de röda knapparna. In och kika!Och här har vi mitt bidrag! Ljusgrön spetsklänning i äkta midsommaranda! Och i morgon ska jag med glädje lotta ut den lilla presenten!

Tjoflöjt!
 
0 kommentarer

Det fladdrar till i en tyllgardin

Efter jobbet byter jag snabbt skor, cyklar till kiosken och köper glass och sedan fort hem. Hemma tar jag ett dopp i älven och ligger sedan i solen och torkar med en bok framför nosen.När solen tröttnat och sakta börjar krypa tillbaks i skuggan tar jag fram det ljusgröna tyget och stryker några veck. Innan dagen är slut ska jag sätta lurar i öronen och promenera mig varm så kvällsdoppet blir välkommet. Imorgon är sista jobbdagen för den här veckan och sedan väntas helg. Hurra för sommarsol!
 
Tjoflöjt!
 
3 kommentarer