Med fladdrande fjärilar

Igår spelade vi upp vår teaterföreställning Förödeösedagsbarnet som är skriven av Rasmus Lindberg. En helt fantastisk, galen och knäpp pjäs. Ja, här är vi i våra snygga kostymer. Det var verkligen en utmaning att få ihop pjäsen, för det var så mycker som var ologiskt och konstigt. Men det var ju också just det som gjorde den så bra.Det bästa av allt när man har klarat något som man bävat och oroat sig för är att det känns ju så himla bra. Man vet liksom att det går och sånt är fint. 
 
Tjoflöjt!
 
2 kommentarer

Finfrukost gånger tre

Alltså jag har aldrig riktigt varit en frukostmänniska. Jag har tyckt att det har varit det absolut tråkigaste målet på hela dagen och valde därför alltid att hoppa över frukosten. Men sedan jag kom till Hola så ingår det ju frukost och ni vet, gratis är gott, så sakta men säkert har jag börjat bli frälst på det här med frukost. Nu äter jag till och med frukost på helgerna då man får fixa det själv. En favorit är yoghurt med musli, branflakes, russin, frön, bär, granatäpple och kokos. Lussebulle och hembakt bröd är heller inte så fel.Melindas supersmoothie är också väldans bra.Att göra allabidrarmednågotfrukost är också hur bra som helst. 


Knäckemacka med ägg och gröt. De andra tyckte jag var jättekonstig som hade kokos på min gröt. Själv tyckte jag det var ett genidrag! Något som är extra bra är Amerikansk frukost. Här steker pojkarna pankakor och bacon.Jag och Melinda bidrog med chokladspäckade muffins.


 
Jag hade ekologiskt jordnötssmör och brödsirap på mina pankakor. MUMS... Så ja, jag får nog erkänna mig besegrad. Det här med frukost är ju himla bra.
 
Tjoflöjt!
1 kommentar

För att underlätta för ögonens uppvaknande.

Endel kvällar då man hinner bli sådär trött så man blir pigg igen och man bävar lite inför att slå upp ögonen nästa morgon, brukar jag förbereda så mycket som möjligt inför uppvaknadet.Som att rada upp sminket och lägga fram smyckena,Och väljer kläder med omsorg till exempel.
 
 
Det blir liksom två flugor i en smäll. Medan man nogrant radar upp och väljer ut hinner man få lite ro i kroppen och när man vaknar slipper man tänka utan kan i godan ro strosa runt som en zombie. Bra fullmånetips för er som också ligger och vrider er.
 
Tjoflöjt!
1 kommentar