Något nytt att sätta stickorna i

Den som väntar på nått gott brukar man ju säga och lite så är det ju med mina stickprojekt. Ibland stickas det så det ryker, ibland inte alls och ibland sakta men säkert. I sommar har jag färdigställt ett solliv (Här kan ni kika på det) och det andra stickprojektet ligger och väntar på att blockas. Så jag kände att det var hög tid att ta en tripp till garnbutiken och bunkra upp med lite nya projekt. Bland annat köpte jag det här röda garnet för att sticka en...
 


BIKINI! Lite helgalet, jag vet. Men jag är superpeppad. Jag har tänkt sticka en annan överdel än den som är på bilden, den går lite väl högt i halsen.Men underdelen har jag redan börjat på. Det här blir mitt första mönsterstickade plagg (Wiiooo) det är visserligen ett väldigt simpelt mönster men ändå. Mönstret till överdelen ska min syster skicka till mig från England (pik och påminnelse till söta systern)

Tjoflöjt!
 
5 kommentarer
Gela

Men så intressant, hoppas vi får se hur den blir när den är klar. Önskar dig en fin dag/Gela

Svar: Ja visst är det lite spännande allt! Jag lovar att visa när det är klart (men det kommer nog ta sin lilla tid!) En fin dag önskas tillbaka till dig! Kram!
Fredrika

Becca

Hehe. Jajusstja.

Ida Nielsen

Oj vad duktig du är!!!! fin

Wallinskaya

Det var ett snyggt mönster på underdelen även om jag personligen inte skulle vilja ha en stickad bikini... :)

Svar: Ja men visst är det! Nä jag är faktiskt lite skeptisk till hur det kommer se ut när den väl är klar, men vi får se, jag hoppas att den kommer sitta som en smäck!
Fredrika

Jessica

Men alltså! Vad häftigt! Imponerad av att du sätter igång med så ambitiösta och coola projekt!

Svar: Haha ja det här med less is more har ju aldrig varit min grej alltså. Men å andra sidan blir ju livet lite mer spännande när man fyller det med helgalna saker som 40-talsstickade bikinisar!
Fredrika