Sypeppen #1 - Den rosa med prickar.

Nu är det äntligen dags för det första sypeppen-inlägget! Mitt första bidrag, blir den här rosa klänningen som jag sydde det sista på igår natt.Mönstret är färdigköpt, men jag råkade såklart rita av fel storlek (hur jag nu lyckades med det...) Så jag fick förminska det rejält.Spetsen är nått gamalt arv, förmodligen från farmor och förmodligen handknypplad.Jag passar dessutom på att visa min kofta som jag fyndade på Erikshjälpen i helgen för ynka 25 kronor! I morgon sammanställer jag ett inlägg med de som varit med på sypeppen #1. Peppen på den!!! Om ni vill läsa mer om vad det här är och hur det går till kan ni läsa om det här.
5 kommentarer

Tjuvkik

Jag sitter nu och syr det sista inför första sypeppen i morgon. Jag är jättetaggad! Jag är en sån här person som behöver lite eld i baken för att få nånting gjort, så det här är ju ett perfekt tillfälle. Extra roligt blir det ju om jag får sällskap!Om ni är nyfikna på vad det är jag har på gång kan ni läsa om det här!
 
Tjoflöjt!
2 kommentarer

Fynd och pyssliga idéer.

Här är lite fynd jag gjort senaste tiden.Pastelliga dragkedjorVärldens sötaste lilla syskrin för 17(!) kronor!Än så länge står det gömt bakom Bernard, i väntan på en värdigare plats.

 
Två blomkransar. Inte för att jag gått och blivit galen i blomkransar utan för jag har kommit på ett fantastiskt litet pyssel man kan göra av detta annars så förskräckliga fenomen. To be continued.
 
Tjoflöjt!
2 kommentarer