Dagarna vi bara väntar på

När man minst av allt anar det så kommer de där dagarna man bara gått och väntat på. Dagarna då högarna plötsligt krymper. Så man kan bygga nya högar.Idag har jag sytt och strukit och sytt lite till och fållat, gjort några knapphål och nålat hit och dit. Vips så fanns det ingen hög längre (där ljög jag lite för jag har två stora väskor med saker som står på kö, men nu syftar jag ju faktiskt på den här högen, hehe) I stället så gör jag plats i garderoben för nya plagg som ska slitas med hälsan.Tänkte att jag får ta och visa er i veckan allt som jag gjort. Men här är i alla fall ett litet smakprov.
0 kommentarer

Lite som plåtman.

Igår hade jag på mig silverfärgade strumpbyxor.Och jag kände mig lite som plåtman. På ett bra sätt alltså. Varma var de också.Sedan for vi till Sundsvall och jag köpte en vattenkokare.Och så såg vi Tribadernas natt på teatern i Sundsvall. Har ni vägarna förbi kan jag varmt rekomendera den.


Fint café hade de också med världens finaste stolar. Ville nästan ta med dem hem, men det skulle ju vara så tungt att bära till bilen. Så de fick stå kvar.
 
Lördagsförmidagen ska spenderas med Bernad och Ove. 
 
Tjoflöjt!
3 kommentarer

Alla dessa tranor.

I helgen hade jag och Melinda vårat traditionella söndagspyssel. Denna gång gjorde vi mobiler av pinnar och origamifigurer.En och annan liten G-klav och cykel fick också vara med.Tranorna som blev över hängde jag upp i fönstret. Ja "Less is more" har ju aldrig varit min starka sida...
 
4 kommentarer