Precis som en fredag ska vara.

Och så var plötsligt första skolveckan över. Det känns skönt med helg, men jag längtar till måndag då det sätter i gång ordentligt.Fredagen firades med att sy lite, den är nästan klar nu som ni ser.Jag måste bara bestämma mig för om jag vill ha dragkedja eller knappar mitt bak, och om jag ska ha knappar måste jag bestämma mig för vilka knappar jag vill ha... Eller ja, lite mer saker än så är det väl kvar, men bara småfix.
Jag har också ägnat lite tid åt att vika små fåglar för att piffa upp den fula lampan i taket, det känns hemtrevligt.
 


Och ramat in och spikat upp bilder som farmor ritade när hon var barnDet är olika filmstjärnor som hon tyckte var snoffsiga då det begav sig.

 
 
Jag avlsutar fredagen med bok, äpple och choklad. Det känns bra.
 
Tjoflöjt!
 
6 kommentarer

Att höra vågornas skvalp

Idag åkte vi iväg med hela skolan på utflykt.Vår första destination var Rotsidan sm ligger precis vid havet, ungefär en timmes resa från skolan. Men Fikarasterna är heliga på Hola så vi var tvungna att stanna bussen och fika halvvägs. Sedan kom vi fram och åh, vad jag älskar havet! Vi åt lite lunch och såg en havsörn. Sedan åkte vi vidare till ett ställe som heter Mannaminne där fanns det massor med fina saker att titta på som till exempel dragspel, affisch på Carl Jularbo(!) han är från Avesta som mig), fina träskulpturer, gamla bilar, symaskiner, hus, konst och ja det mesta. Har ni vägarna förbi kan jag rekomendera att ni svänger in och kikar runt.
 
Annars har jag läst lite, sytt, vart uppe och fikat i villan och sedan tränat lite dans med de andra. Nu ska jag sova bort förkylning och träningsvärk så jag vaknar som en ny människa i morgon.
 
Tjoflöjt!
0 kommentarer

Som tickar och går

 
Fyndade ett mekaniskt armbandsur för 65 kronor förra veckan på 33:an. Ett äkta fynd känner jag!
1 kommentar