Snaaaaark...ZZZzzzzZZZ

Jag har kommit in i en sådan här trötthetsperiod igen.
På morgonen när man vaknar av klockans irriterande glada melodi snoozar man så länge som möjligt, sedan tvingar man sig själv att kliva upp. Väl i skolan sitter man på lektionerna och måste tvinga upp sina ögonlock som vill falla ner och ta en till drömmarnas land. När man sedan kommer hem är man så trött att man inte orkar gå och lägga sig och man får ont i magen på att tänka vad trött man kommer vara när man vaknar nästa dag. Känner ni igen er? Man går runt och känner sig trött heeela tiden.
Men turligt nog för mig har jag sånna jätteroliga kompisar i skolan. Vi drar jätteroliga skämt som det oftast bara är vi som tycker är roliga och så skrattar vi så vi får ont i magen åt våra fantastiska skämt. Då glömmer man att man är trött och att ögonlocken nyss höll på att ramla ner i backen.

Lite såhär känner jag mig om dagarna...

Men förutom att man blir så förbaskat trött på hösten, så händer det faktiskt väldigt mycket roliga och spännande saker som man kan se framemot.
Tillexempel så har min systeryster nu bokat biljett åt mig till henne i England. Jag kommer åka veckan innan höstlovet på onsdagen. Det ska bli suuuuperkul.
Men nu ska jag slänga mig bums i sängen så jag inte vaknar upp alltför trött.
Hoppas ni är lite piggare än mig, och annars att ni piggar till er snart.

Tjoflöjt!
0 kommentarer

19 september!

Ja må hon leva, hipp, hipp, hurraaa!!! Ja för idag är det faktiskt min födelsedag om ni nu har råkat missa det.
Jag har haft en jättebra dag och fått en massa finfina presenter. Men nu är jag så väldans trött att jag tänker gå och lägga mig.
Tycker ni att det var ett onödigt inlägg? Men på sin födelsedag får man göra sånt faktiskt. Man får också lägga ut konstiga bilder på sig själv.
Den här bilden kallar jag, Freddan har hittat en cool effekt på kameran.Den här kallar jag, ånej min födelsedag är slut och jag som tänkte...


Jag vet inte riktigt vad det var som jag inte hann, om ni tror er veta så är det helt lagligt att komma med förslag.
Sa jag föresten att jag fyller år? Okej, okej nu ska jag sova.

GRATTIS TILL MIG!!!
2 kommentarer

När klockan slutat ticka, fortsätter tiden gå.

Idag har jag haft kalas, jag fyller nämligen år imorgon! Jag bjöd på kallskuret kött med pestopotatis, potatisgratäng, hemmalagat bröd och sallad. Allt detta hade min snälla mamma lagat ihop, smaskens!
Till efterrätt blev det cheescake, den hade jag däremot tillrätt själv, duktig som jag är.
Om jag får säga det själv blev även den väldigt god. Så god att jag måste lägga ut en bild på den.
Hade jag haft en bild på maten, hade jag lagt ut en bild även på den.


Nu i skrivande stund är jag fortfarande barn, men om några timmar är jag enligt barnkonventionen vuxen. Jag kommer somna som barn och vakna som vuxen.
Själva tanken är ganska lustig, jag känner mig inte det minsta vuxen, vi får väl se hur jag känner när jag slår upp ögonen imorgon.
När jag satt och tänkte på det här kom jag att tänka på den här lilla skeden. Den fick jag av farmor när jag var liten, på den står det datum, tid, längd och vikt på när jag föddes. 
Jag upptäckte också att jag på dessa 18 år bara vuxit 105 cm, ganska dålig prestation av mig.Nästa inlägg kommer att skrivas av den myndiga Fredrika.

Tjoflöjt!
0 kommentarer