Ja se det snöar!

Om det är någon som har missat det så är det faktiskt första advent idag. Det känns jättemysigt att det snart är jul och att man får börja julpynta och öva inför lucia, och extra mysigt är det ju såklart att vi fått lite snö! Låt den få stanna nu bara!

Förövrigt så har jag varit på julskyltningen tillsammans med ett urval av bergslagsteaterns ledare och barn, för att sjunga julsånger. Julkänslan var på topp kan jag lova!
Väl hemma igen så har jag julpyntat mitt rum lite. Men jag upptäckte att det mesta av mitt julpynt har jag köpt in när jag gick på mellanstadiet, vilket resuterar i ja... men det är så mysigt så det gör inget.Att bloggen varit lite död den senaste veckan beror på att livet just nu består av plugg och teater. Det hinns inte med så mycket mer. Så några löften om fler inlägg kan jag inte avlägga. Ni får stå ut hehe.

Hoppas ni har en superadvent!

Tjoflöjt!
0 kommentarer

Vart är du?

Här är jag igen! Jag har varit i Uppsala i helgen hos mina småkusiner Zelda och Neo för att hjälpa till att ordna med kalas. Zelda har nämligen fyllt åtta år! Jag, Tojan och Pelle var inkallade för att planera och hålla i kalaset. 15 åttaåriga tjejer är vildare än man tror, men allt gick bra trots allt och Zelda var nöjd med sitt kalas.

Efter att haft roligt med kusinerna en hel helg måste man väl också få lite tråkigt så idag blev jag såklart sjuk, typiskt! Det är så fruktansvärt tråkigt att vara sjuk, särskilt när det är såhär tråkigt väder. Nu tycker jag att snön får ta och komma!

Hallå snön vart är du?

0 kommentarer

Det här med att blogga! Del 2

Fortsätter att utforska alla finesser som finns i bloggvärlden. Jag försöker komma på hur man gör när man lägger ut en länk utan att ni behöver se hela länken utan jag kan döpa den till något kortare. Jag misstänker skarpt att det är mycket enkelt när man väl kommit på hur man gör. Frågan är bara... hur gör man???

Medan jag försöker klura ut det kan jag bjuda på något nytt jag lärt mig, nämligen att lägga ut youtubeklipp! Jag tycker den här musikvideon är så himla fin! Endel människor är kreativa.

 

Nu ska jag fortsätta med mitt utforskande.

Tjoflöjt!
3 kommentarer