Återuppstånden från de döda...

Ja nu så här några dagar innan jul är jag tillbaks här på bloggen. Jag har haft fullt upp med både det ena och andra förstår ni. Allra först så måste jag få skryta lite... Jag känner hon som var årets lucia på skolan, nämligen min fantastiskt vackra vän Bella! Vilken pudding alltså! Skolans vackraste lucia någonsin, minst!Annars så funderar jag ut julklappar, städar, köper julklappar och ni vet sådant som de flesta håller på med dagarna innan jul såhär. Jag har faktiskt köpt en julklapp till mig själv också kan jag erkänna, ett nagellack som jag länge och väl gått och kikat på. Det är ett nagellack från "OPI" som heter " Gettin miss piggy with it"
Men jag är lite ledsen, för det gör sig inte alls bra på bild och då kan ju ni mina kära läsare inte se vad fint det är egentligen... men, men. Det blänker mycket mer i verkligheten, detta nagellack kan jag varmt rekomendera om ni vill köpa ett fin julnagellack till er själva eller någon annan.

Nu ska jag fortsätta att fundera på julklappar.
Tjoflöjt!


0 kommentarer

Tjusigt värre!

Jag har helt glömt bort att berätta för er att jag är bjuden på cocktailparty den 28 december! Fantstiskt va?
Här är det förtjusande kortet (min kära Matilda har handskrivit 60 sådana här unika klänningskort för hand!)Jag längtar 28 december! I lördags när jag var i Stockholm med Toys, köpte jag klänningen jag ska ha på mig, men jag ska nog göra om den lite. Klänningen kommer ni säkert få ta del av här på bloggen nån gång i framtiden.

Tjoflöjt!

1 kommentar

På besök i huvudstaden.

Igår begav sig jag och min kära Victoria till huvudstaden för att roa oss litet. Vi strosade runt bland alla affärer och allt julpynt. Vi fyndade varsin klänning till ett mycket speciellt tillfälle (det får ni höra mer om senare i veckan). Framåt kvällskvisten fick vi för oss att vi skulle se på teater, vi vandrade iväg till stadsteatern och såg på Ingmar Bergmans "Persona". Föreställningen var jättebra, dock väldigt obehaglig. Den handlade om två kvinnor som båda var... ja lite psykiskt sjuka. Man kände betydligt mer än man förstod. Men oj vad man kände!


Efter föreställningen gick vi på grekisk restaurang, mmm. Vid elva-tiden mötte vi upp pappa och Pelle vid globen (De var och såg Paul Mccartney, som de förövrigt tyckte var superbra) och åkte hem. En mycket lyckad dag!Tjoflöjt!
1 kommentar